Dj-ul si muzica pentru nunta si eveniment

    Home  /  Blog  /  Dj-ul si muzica pentru nunta si eveniment

Dj-ul si muzica pentru nunta si eveniment Image

Dj-ul si muzica pentru nunta si eveniment

Noi va oferim posibilitatea si va sfatuim sa stati de vorba cu toti cei care sunt implicati in organizarea evenimentului dumneavoastra, de la DJ, fotograf, cameraman pana la sef de sala sau chelneri.
Orice amanunt este important pentru reusita evenimentului, muzica, luminile, tinuta chelnerilor si toate trebuie discutate cu cei implicati.

DJ-ul ce va fi prezent la evenimentul dumneavoastra, petrecere aniversara, corporate, nunta sau botez, trebuie sa cunoasca toate deltaliile, de la locul unde va avea loc petrecerea pentru a-si putea ajusta luminile si efecte precum, masina de fum sau cea de baloane pana la muzica dumneavoastra favorita.

Va trebui sa discutati cu DJ-ul ce muzica preferati, pentru a putea alcatui play-listul care sa garanteze reusita evenimentului si sa fiti siguri ca toata lumea va dansa si se va distra.
Cu ocazia discutiei pe care o veti purta du DJ-ul veti avea posibilitatea sa stiti de ce fel de echipamente dispune, ii puteti cunoasteti portofoliul, ca de pilda la ce alte evenimente a mai participat, stilul in care va trebui sa faca anunturile din timpul evenimentului sau modul in care vor putea fi gasite solutii pentru situatii imprevizibile, de exemplu, invitatii sa nu danseze sau daca acestia pot cere anumite melodii si daca da, cate.

Noi, ca si dumneavoastra, ne dorim sa aveti parte de un eveniment reusit si deosebit, motiv pentru care este nevoie de aceste discutii care au rolul de a pune la punct toate amanuntele necesare unui eveniment de succes.

Author | admin Comments | 0 Date | iunie 2, 2016

categories & tags

In Blog

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Date de contact pentru evenimente:

    PhoXo1 Telefon: 0751 428 150, Email office@charrme-evenimente.ro