FURNIZORI SERVICII

    Home  /  FURNIZORI SERVICII

Oferim pentru nunta si eveniment o gama larga de servicii, astfel ca acest moment unic din viata fiecarui om sa fie o experienta cu adevarat de neuitat.

Va punem la dispozitie de la fotograf nunta si cameraman nunta pana la formatie sau DJ. Ne ocupam inclusiv de alegerea locatiilor pentru sedintele foto sau a unui restaurant astfel incat totul va fi pus la punct in cele mai mici detalii.

Ziua nuntii este un eveniment unic, este cea mai grozava petrecere pe care o gazduiti si, cel mai important, este celebrarea povestii voastre de dragoste. Dar serviciile noastre nu se opresc aici. Va putem pune la dispozitie si servicii pentru decorarea restaurantului, aranjamentele florale, aranjamente prezidiu, astfel incat spatiul va deveni unul magic pentru nunta de vis pe care si-o doreste orice cuplu.

Pentru mirese oferim servicii speciale, ea fiind personajul principal al unei nunti, nu? Creem buchete de mireasa, in functie de gusturi, rochie, machiajul miresei, culori.
Tot pentru mirese asiguram si servicii exclusiviste si complete de machiar si coafura, totul pentru ca ea sa se simta rasfatata.
Mirii sunt pentru noi cei mai importanti, motiv pentru care am ales sa oferim un pachet de servicii complete, pentru ca nunta lor sa fie o experienta plina de bucurii si lipsita de stres.

Va asteptam cu drag sa ne intalnim cu prilejul evenimentului dumneavoastra. Este de ajuns sa ne spuneti cum va imaginati nunta sau evenimentul, iar noi vom face totul pentru ca dorinta voastra sa devina realitate.

PhoXo1

Telefon: 0751 428 150,
Email
office@charrme-evenimente.ro

 

 

 

  • Date de contact pentru evenimente:

    PhoXo1 Telefon: 0751 428 150, Email office@charrme-evenimente.ro